Ialovenskii Ustoicivii, soi de masă. Perioada de coacere tîrzie. De la deschiderea mugurilor şi pînă la măturarea tehnologică în regiunea Chişinăului decurge 153 zile la suma temperaturilor active 2900-3000°С. Butucii sunt viguroşi, lastarii se maturizează bine. Frunzele medii, ovale, cu trei lopi. Floarea ambigenă. Strugurii sunt medii sau mari, conici.Boabele mari, ovale, acoperite cu un strat subtire de pruină, culoarea verzue, cu o tentă uşoară de bronz.Pieliţa de grosime medie. Pulpa suculent-crocantă. Productivitatea 120-140 q/hа. Soiul Ialovenskiii Ustoicivii are rezistenţa înaltă la ger şi boli fungice.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.