Este un soi foarte apreciat, care are productivitate mare. I se mai spune si regele strugurilor de masa. Nu este sensibil la ger, la sol, rezista la seceta si la depozitare. Boabele mari au gust tamaios, intens, foarte placut, aromat. Perioada de coacere mijloc de septembrie. Rezista bine pe butuc. Cerințe agrotehnice Muscat de Hamburg are nevoie de multă căldură și insolație. De aceea se cultivă în condiții bune în podgoriile din zonele colinare subcarpatice. Preferă solurile ușoare, bine aprovizionate cu substanțe nutritive și apă. Pentru asigurarea polenizării suplimentare, în plantații se asociază în sortiment biologic cu soiul Cinsault: 2 rânduri de Muscat Hamburg, 1 rând de Cinsault cu care se aseamană la struguri. Necesită tăiere lungă cu 8-10 ochi a coardelor, forma de conducere recomandată fiind capul înălțat dr. Guyot. Tăierea în cepi de rod duce la diminuarea producției. Încărcătura la tăiere este de 12-15 ochi.
Ff tare, chiar acum ma uitam la pozele de la Napoca si am vazut ca boabele la unele poze sunt rotunde iar la altele nu,probabil aceiasi chestie se intampla si la Hamburg!!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.