Mecita - soi de masă apiren (fără seminţe). Strugurii sunt de mărime medie sau mari, cilindro-conici, deseori aripaţi, rari sau semidenşi la boabe. Masa medie a strugurilor este de 310 g. Bobiţele sunt de mărime medie, ovale, roz-verzui, uneori roz-închise. Pieliţa este subţire, predispusă de a se rupe. Pulpa: suculent-cărnoasă, cu gust armonios. Perioada de la deschiderea mugurilor pînă la coacerea deplină a boabelor durează 130 zile, iar suma temperaturilor active constituie 2400-2490º C. Butucii sunt cu creştere viguroasă. Maturarea lăstarilor este bună. Productivitatea este înaltă. La fiecare lăstar de fructificare revine cîte 1,2 struguri. Posedă o rezistenţă mijlocie la bolile criptogamice, asa cum sunt mana şi oidiumul. Rezistenţa la îngheţuri este relativ joasă: -18ºC. La tăiere se recomandă a lăsa 35-40 ochi la butuc, la coarda de fructificare - 6-8 ochi. Transportabilitatea este destul de bună. Calităţile gustative ale strugurilor proaspeţi sunt apreciate cu 8,2 puncte.
Am sa ma uit mai atent la frunza acelui soi pe care-l am si nu-l mai stiu; sa vad daca seamana cu ce ai tu aici!
Sper sa fie la fel (altfel ma deprim :)) )!!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
multumesc!
Sper sa fie la fel (altfel ma deprim :)) )!!!