Monukka reprezintă o mutaţie mugurală a soiului Kişmiş Negru. Există un şir de clone de perspectivă, în special Black Monukka. De la dezmugurire şi pînă la coacerea tehnologică a strugurilor trec 145-155 zile. Butucii au o creştere viguroasă, se evidenţiază prin productivitatea sporită. Strugurii sunt de mărime mijlocie. Bobiţele au culoarea de la roşie-închisă pînă la culoarea neagră. Cîntăresc 3-5 g. Cu toate că soiul se consideră apiren, în bobiţe se întîlnesc rudimente moi ale seminţelor. Gustul este armonios. Suportă bine transportarea şi se păstrează timp îndelungat. Reacţionează pozitiv la prelucrarea cu giberilină. Necesită o agrotehnică de nivel înalt. Rezistenţa la îngheţuri: pînă la -20º C.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.